Home » Beoordelingen en Waarderingen » Boodschappentrolley Lidl beoordeling

Boodschappentrolley Lidl beoordeling

Na het testen van meerdere modellen boodschappentrolleys. Hier volgt een presentatie van een van de belangrijkste modellen van de bekende fabrikant Lidl, in zijn topklasse produkt. We zullen de voor en nadelen uitleggen voor iemand die niet vertrouwd is met dit type artikel.

Er moet immers rekening worden gehouden met tal van criteria en verschillen, bijvoorbeeld: het type wielen, het gewicht van de boodschappentas op wielen, de manoeuvreerbaarheid… Elk boodschappentrolley op de markt heeft zijn eigen kenmerken met een veelheid aan combinaties en budgetten.

Om te weten te komen wat er zo bijzonder is aan de verschillende boodschappentrolleys, zullen onze experts een bespreking maken van elk model op de markt. Het artikel van vandaag zal zich richten op de boodschappentrolley Lidl.

Boodschappentrolley Lidl
Boodschappentrolley Lidl

Algemeen overzicht

De Lidl boodschappentrolley is een trolley voor het hoge segment. Deze boodschappen trolley doet zijn werk perfect en vervoert uw boodschappen comfortabel met zijn geïsoleerde en waterdichte tas.

Deze winkelkarretje, heeft hoogwaardige finities en betrouwbare apparatuur die is gemonteerd op premium boodschappentrolley. Ook de structuur van deze boodschappenkar is robuust. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid criterium.

Karakteristieken boodschappentrolley

De Lidl boodschappentrolley is een boodschappenwagen van het gerenommeerde duitse bedrijf. Deze boodschappen trolley met hoogwaardige afwerking maakt deel uit van het superieure assortiment van het merk.

✅ Het gebruik

De Lidl boodschappentas op wielen is een boodschappenkarretje voor boodschappen met een grote boodschappentas voor een groot opbergvolume. Hij kan echter ook als transporttrolley worden gebruikt, perfect voor zware of volumineuze spullen.

✅ Het veld

Deze boodschappen trolley kan op alle soorten terrein worden gebruikt, dankzij zijn hoogte en zijn grote, met rubber versterkte banden. Deze boodschappentrolley kan over een slechte weg, zolang hij niet vast komt te zitten in de modder.

✅ Het aantal wielen

Deze boodschappenkar heeft slechts 2 wielen. De boodschappentrolleys 2 wielen zijn niet voor alle toepassingen het meest praktisch, maar in ons geval maakt de grote omvang van de wielen de bediening comfortabel.

✅ De grootte van de wielen

De wielen zijn 25 centimeter groot. Het is belangrijk op te merken dat de grote omvang van de wielen de hippe boodschappentrolley volledig onafhankelijk maakt van oneffenheden in de weg.

✅ Het gewicht van het boodschappentrolley

Het gewicht van de boodschappentrolley in lege toestand is 4 kg, wat een standaardgewicht is voor deze boodschappenkar. Dit gewicht is nog comfortabel genoeg om te hanteren, boven dit gewicht kan het gebruik moeilijker worden.

✅ Het canvas van de boodschappentrolley

Het doek van de boodschappenwagentje is een symbool van de kwaliteit en de functionaliteit van de boodschappentrolley. De samenstelling ervan is waterdicht en isotherm, waardoor uw producten in de regen of in de hitte.

✅ Het handvat van de boodschappenkar

De eenvoudige handgreep maakt het gemakkelijk om de boodschappenkar vast te pakken, de versteviging zorgt voor een standaard grip. Het handvat is echter inklapbaar voor een betere opslag.

✅ Het laadvermogen van de boodschappenkarretje laadvermogen

De boodschappenkarretje is ontworpen om tot 80 kg te dragen, wat vrij hoog is, en een volume van 56 liter.

✅ De boodschappen trolley rommel

De boodschappen trolley is niet bijzonder volumineus, en met zijn inklapbare handvat wordt de opslagruimte verkleind voor een gemakkelijkere opslag.

✅ Uitrusting en toebehoren

Er worden geen accessoires verkocht bij deze trolley boodschappen.

✅ Het ontwerp van de boodschappenwagen ontwerp

Deze boodschappenwagen ziet er vrij eenvoudig uit, er zijn 2 kleuren: zwart en grijs.

✅ De boodschappenwagentje onderhoud

Het doek is gemakkelijk te onderhouden, en moet dus met zeep worden gereinigd om op lange termijn te worden onderhouden.

Sterkten en zwakten

Sterkten

  • ✔️ 2-in-1 functionaliteit
  • ✔️ Groot laadvermogen
  • ✔️ Opvouwbare handgreep

Zwakten

  • ❌ Zwak ontwerp
  • ❌ Wielen niet geschikt voor trappen

Mijn opinie

Vanuit het oogpunt van een deskundige beschouw ik dit boodschappentas op wielen als een uitstekende kwaliteit van finities. Zijn gebruik is functioneel voor zowel het winkelen als algemeen vervoer. Het is ook comfortabel om te gebruiken voor mensen die mensen die lopen op verharde wegen. De belangrijkste kwaliteit van de boodschappenwagentje is gebaseerd op zijn bestendig canvas, zowel geïsoleerd als waterdicht. Dit type van boodschappentrolley garandeert een behoud van de producten.