Home » Beoordelingen en Waarderingen » Boodschappentrolley Blokker beoordeling

Boodschappentrolley Blokker beoordeling

Na het testen van verschillende boodschappentrolley ontwerpen. Hier is een introductie van een van de beste modellen van de bekende firma Blokker, in zijn een hoog gamma product. We zullen de voor- en nadelen laten zien voor iemand die niet bekend is met dit vervoermiddel.

Er moet immers rekening worden gehouden met tal van criteria en verschillen, bijvoorbeeld: het type wielen, het gewicht van de boodschappentas op wielen, de manoeuvreerbaarheid… Elk boodschappentrolley op de markt heeft zijn eigen kenmerken met een veelheid aan combinaties en budgetten.

Om te weten te komen wat er zo bijzonder is aan de verschillende boodschappentrolleys, zullen onze experts een bespreking maken van elk model op de markt. Het artikel van vandaag zal zich richten op de boodschappentrolley Blokker.

Boodschappentrolley Blokker
Boodschappentrolley Blokker

Algemeen overzicht

De Blokker boodschappentrolley is een trolley voor het hoge segment. Deze boodschappen trolley doet zijn werk perfect en vervoert uw boodschappen comfortabel met zijn geïsoleerde en waterdichte tas.

Deze winkelkarretje, heeft hoogwaardige finities en betrouwbare apparatuur die is gemonteerd op premium boodschappentrolley. Ook de structuur van deze boodschappenkar is robuust. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid criterium.

Karakteristieken boodschappentrolley

De Blokker boodschappentrolley is een boodschappenwagen van het gerenommeerde model op de markt. Deze boodschappen trolley met hoge kwaliteit afwerking maakt deel uit van het superieure assortiment van dit merk.

✅ Het gebruik

De Blokker boodschappentas op wielen is een boodschappentrolley voor het winkelen met een grote boodschappenkarretje. Hij kan echter ook gebruikt worden als transporttrolley, perfect voor vele dingen.

✅ Het veld

Deze boodschappen trolley kan op alle soorten terrein worden gebruikt, dankzij zijn hoogte en zijn grote, met rubber versterkte banden. Deze boodschappentrolley kan over een slechte weg, zolang hij niet vast komt te zitten in de modder.

✅ Het aantal wielen

Deze boodschappenkar heeft 6 wielen, 3 wielen driehoekig aan elke kant (boodschappentrolley voor trappen). De boodschappentrolley 6 wielen is het meest praktisch voor elk gebruik. Dit type van transporttrolley is doeltreffend voor het beklimmen van trappen en trottoirs.

✅ De grootte van de wielen

De totale hoogte van de 3 wielen driehoek is ongeveer 22 centimeter. Het is belangrijk op te merken dat het aantal wielen het mogelijk maakt om op een zeer stabiele manier te vervoeren.

✅ Het gewicht van het boodschappentrolley

Het gewicht van de boodschappentrolley in lege toestand is slechts 2,5 kg, wat een uitstekend gewicht is voor deze boodschappenkar. Dit gewicht is comfortabel in het gebruik, omdat het minder 1,5kg weegt dan de gemiddelde boodschappenkarren.

✅ Het canvas van de boodschappentrolley

Het canvas van de boodschappentas is een symbool van de kwaliteit en de functionaliteit van de boodschappentrolley. De samenstelling is waterdicht en isotherm, waardoor uw producten in de regen of in de hitte.

✅ Het handvat van de boodschappenkar

Het eenvoudige handvat maakt het gemakkelijk om de boodschappenkar vast te houden, ook de hoogte is verstelbaar. Het handvat is echter inklapbaar voor betere opslag.

✅ Het laadvermogen van de boodschappenkarretje laadvermogen

De boodschappenkarretje is ontworpen om tot 40 kg te dragen, wat vrij standaard is, en een volume van 44 liter.

✅ De boodschappen trolley rommel

De boodschappen trolley is opvouwbaar, zodat opvouwbare boodschappentrolley gemakkelijk kan worden opgeborgen. hij kan worden opgeborgen in een vrij kleine ruimte.

✅ Uitrusting en toebehoren

Er worden geen accessoires verkocht bij deze trolley boodschappen. Maar de geïsoleerde tas is al voldoende voor de boodschappen.

✅ Het ontwerp van de boodschappenwagen ontwerp

Het uiterlijk van deze boodschappenwagen is vrij eenvoudig, er zijn 3 kleuren: rood, blauw en grijs.

✅ De boodschappenwagentje onderhoud

Het doek is gemakkelijk te onderhouden, en moet dus met zeep worden gereinigd om op lange termijn te worden onderhouden.

Sterkten en zwakten

Sterkten

  • ✔️ Stabiele 6-wielen
  • ✔️ Lichtgewicht
  • ✔️ Opvouwbaar

Zwakten

  • ❌ Flauw ontwerp
  • ❌ Geen loopsteun
  • ❌ Geen toebehoren

Mijn opinie

Vanuit het oogpunt van een expert, vind ik deze boodschappentas op wielen een uitstekende kwaliteit van finities. Het gebruik ervan is perfect voor boodschappen. Hij is ook comfortabel in gebruik voor mensen die over verharde wegen lopen. De belangrijkste kwaliteit van de boodschappentrolley is gebaseerd op zijn bestendig canvas, zowel geïsoleerd als waterdicht. Dit type van boodschappenwagentje garandeert een behoud van de producten.