Home » Anmeldelser og Bedømmelser » Økologisk indkøbstrolley

Økologisk indkøbstrolley

Økologisk indkøbstrolley over en almindelig taske er godt for miljøet. Har du bemærket, at flere og flere mennesker bruger en indkøbsvogn på hjul i stedet for en almindelig taske, når de handler? Tror du, de gør det bare fordi det er mere behageligt? Nå, mere end det.

Vi plejede at tage plastposer med os, når vi handler. Hvorfor? Fordi de er store, praktiske (du har brug for mange år til at rive dem). Vi tror, at hvis vi køber en sådan taske, havde vi en god handel: vi har noget, der hjælper os med at transportere vores ting, og vi beskytter miljøet, fordi vi bruger en plastikpose så meget som muligt. Det ser ud til, at vores lille handling er mere magtfuld end noget, som Twitter -aktivister har gjort gennem årene. Men virkeligheden fortæller os, at vi lige har fundet nye måder at gøre en god gerning på? Plastposer, selv genanvendelige beskytter ikke miljøet, trolley vogne gør.

Som regel bruger producenten for at fremstille økologisk indkøbstrolley forskellige typer metal, herunder stål og aluminium samt Oxford -klud. Hver af disse komponenter er ikke miljømæssigt skadelige. For eksempel kan stål, der er et permanent materiale, genanvendes åbent, mens den bevarer sin kvalitet. Aluminium er et blødt og formbart metal, og han reagerer ikke med madvarer. Når vi taler om Oxford -klud, Oxford -klud har fordelene ved lys og tynd struktur, blød hånd, god vandtæthed, god holdbarhed, har det desuden høj styrke og elastisk gendannelsesevne. Den indkøbstrolley, der er lavet af Oxford -klud, er også meget stærk og holdbar. Selv hvis den økologisk indkøbsvogn på hjul bruges i lang tid, er kroppen ikke let at deformere.

Kombinationen af disse materialer gør din trolley vogn holdbar, vil du bruge den igen og igen i mindst 10 år eller endnu mere. Som det er miljøvenligt, som vi sagde før, er aluminium og stål ikke farligt for naturen, og Oxford-kluden er let at genbruge. Den høje kvalitet af de anvendte materialer giver dig mulighed for at holde indkøbsvogn på hjul i en god stand.

Selv hvis du er træt af din indkøbstrolley efter år med brug, behøver du ikke at smide den i papirkurven, vil du give det til nogen, der har brug for det. Har regelmæssige indkøbsposer disse fordele? Nej, det gør de ikke. Tværtimod har menneskeheden på grund af dem mange problemer, der er vanskelige at løse. Klimaændringerne, dyrenes død, frigivelse af giftige stoffer i luften, der forårsager miljøforurening osv. – alt dette er resultatet af brugen af regelmæssige indkøbsposer. Er det svært at undgå alt det? Ingen! Køb bare en økologisk trolley vogn i stedet for den almindelige indkøbspose.

Afslutningsvis skal du ikke være ligeglad med handlinger mod forbrugerisme. Brug af en indkøbsvogn på hjul er investering i bæredygtighed og selvforsynende. Så vær ansvarlig og vælg din miljøvenlige indkøbstrolley.